Bitcoin kaksoset

Winklevossin kaksoisveljeksistä tuli bitcoin-miljardöörejä

Winklevossin kaksoisveljeksistä tuli bitcoin-miljardöörejä – MTVuutiset.fi

4.12.2017 — Identtiset kaksoset Cameron ja Tyler Winklevoss tulivat kuuluisaksi oikeustaistelustaan Mark Zuckerbergiä vastaan Facebookin omistajuudesta.

Identtiset kaksoset Cameron ja Tyler Winklevoss tulivat kuuluisaksi oikeustaistelustaan Mark Zuckerbergiä vastaan Facebookin omistajuudesta. Veljesten mukaan Facebook oli oikeasti heidän ideansa, jonka Zuckerberg oli varastanut.

Winklevossin kaksoset suunnittelevat bitcoin-kauppapaikkaa

Winklevossin kaksoset Tyler ja Cameron aikovat lähikuukausina avata kauppapaikan virtuaalivaluutta bitcoinille, New York Times kirjoittaa.

Nobelisti lyttää Facebook-kaksosten bitcoin-manian

Winklevossin kaksoset Tyler ja Cameron tunnetaan paitsi oikeusjutusta Facebookin Mark Zuckerbergia vastaan, nyt myös bitcoin-kroisoksina.

5000 bitcoinia väärään taskuun? Bitcoin-evankelistaa … – Tivi

5.11.2018 — Yhdysvalloissa Winklewossin kaksosina tunnetut sijoittajaveljekset ovat haastaneet oikeuteen Charlie Shremin. Kaksoset syyttävät häntä 5000 …

“Facebook-kaksoset” yrittävät nyt saada Bitcoinista koko …

Winklevossin kaksoset yrittävät tuoda Bitcoinin sijoittamisen valtavirtaan. Sitä ennen heidän täytyy kuitenkin saada asialle Yhdysvaltojen hallituksen lupa.

Zuckerbergin kanssa kinanneet kaksoset omistavat eniten …

Zuckerbergin kanssa kinanneet kaksoset omistavat eniten bitcoineja maailmassa | Talouselämä

12.4.2013 — Identtiset kaksoset Cameron ja Tyler Winklevoss omistavat omien sanojensa mukaan suurimman yksittäisen bitcoin-potin.

Identtiset kaksoset Cameron ja Tyler Winklevoss omistavat omien sanojensa mukaan suurimman yksittäisen bitcoin-potin.

HS Vision kooste markkinaviikosta: Amazonin ilmoitus nosti …

HS Vision kooste markkinaviikosta: Amazonin ilmoitus nosti bitcoinia, Robinhood meni pörssiin – HS Visio | HS.fi

30.7.2021 — Vituaalivaluutta bitcoinin hinta hyppäsi alkuviikosta yli kymmenen prosenttia lähelle 40 000:ta dollaria. Uutistoimisto Bloombergin mukaan …

Vituaalivaluutta bitcoinin hinta hyppäsi alkuviikosta yli kymmenen prosenttia lähelle 40 000:ta dollaria. Uutistoimisto Bloombergin mukaan markkinoilla alkoi spekulointi siitä, että verkkokauppajätti Amazon alkaisi hyväksyä bitcoinin maksuvälineenä.

Zuckerbergin oikeuteen haastaneet Winklevossin kaksoset …

Zuckerbergin oikeuteen haastaneet Winklevossin kaksoset sijoittivat bitcoiniin – nyt potti on kasvanut huimasti | Tekniikka&Talous

6.12.2017 — Sunnuntaina bitcoinin arvo nousi jo yli 11 700 dollariin, mikä tarkoittaa, että Winklevosseista on tullut jo bitcoin-miljardöörejä. Lähde: Tivi.

Winklevossit syyttivät aikanaan Zuckerbergia Facebookin idean varastamisesta ja saivat korvauksia 65 miljoonaa dollaria.

Bitcoin Ticker Widget – Google Play ‑sovellukset

Bitcoin Ticker -widget näyttää ja seuraa nykyisiä BTC- ja LTC-vaihtokursseja. Voit asettaa mukautetut päivitysvälit ja näyttöasetukset.

Bitcoin Ticker Widget näyttää ja seuraa nykyisen BTC ja LTC valuuttakurssit.

Gemini: Buy Bitcoin & Crypto – Google Play ‑sovellukset

Kaksoset: Yksinkertainen, tyylikäs ja turvallinen tapa ostaa bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja. Aloita tänään! Gemini Credit Card® – 3 % kryptopalautus …

Yksinkertainen, tyylikäs ja turvallinen tapa ostaa bitcoineja ja muita kryptovaluuttoja

Keywords: bitcoin kaksoset