Nordea apple pay ei toimi

Kysymyksiä ja vastauksia Apple Paystä – Nordea

Apple Pay:llä maksat ostokset Apple-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa. Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia Apple Paystä.

Apple Pay – Maksa helposti iPhonella – Nordea

Apple Payn avulla Nordean asiakkaat voivat hoitaa korttimaksunsa kaupoissa ja verkossa helposti iPhonella. Sen aktivoinnissa ei mene minuuttia kauempaa.

Ota käyttöön Apple Pay – Private Banking – Nordea

Edellytyksenä iOS 11 tai uudempi. Nordean tiliasiakkaille Apple Pay on helppo ottaa käyttöön tutussa mobiilipankissa. Apple Watch -älykellossa aktivoit …

Jos et pysty lisäämään korttia Applen Lompakkoon Apple …

Jos et pysty lisäämään korttia Applen Lompakkoon Apple Payta varten – Apple-tuki (FI)

3.6.2022 — Apple ei hyväksy tai hylkää Apple Payn kanssa käytettäviä kortteja. Jos korttisi hylättiin, ota yhteyttä pankkiin tai kortinmyöntäjään.

Lue, mitä tehdä, jos et pysty lisäämään korttia Lompakko-appiin Apple Payta varten.

Nordea Wallet 4+ – App Store

‎Nordea Wallet App Storessa

Ei toimi Säästöpankin tunnuksilla. Kaikkia muita pankkeja tuetaan, muttei Säästöpankkia. Mulle siis hyödytön. Lisää. Kehittäjän vastaus ‚.

Lue arvosteluja, vertaa asiakkaiden arvioita, katso näyttökuvia ja lue lisätietoja apista Nordea Wallet. Lataa Nordea Wallet ja nauti siitä iPhonella, iPadilla ja iPod touchilla.

Apple Payn käyttöönotto – Apple-tuki (FI)

13.10.2022 — Jos pankki- tai luottokortin lisääminen Lompakko-appiin ei onnistu · 1. Muista kirjautua iCloudiin kaikissa laitteissasi. · 2. Jos olet alle 13- …

Jos haluat ottaa Apple Payn käyttöön, lisää pankki-, luotto- tai prepaid-kortti iPhonen, Apple Watchin tai muun yhteensopivan laitteen Lompakko-appiin.

Apple Payn kanssa käytettävien maksukorttien vaihtaminen tai …

Apple Payn kanssa käytettävien maksukorttien vaihtaminen tai poistaminen – Apple-tuki (FI)

8.12.2022 — Voit vaihtaa oletuskortin, poistaa kortin Applen Lompakosta tai päivittää laskutus- ja yhteystiedot, joita Apple Pay käyttää apin sisäisissä …

Voit vaihtaa oletuskortin, poistaa kortin Applen Lompakosta tai päivittää laskutus- ja yhteystiedot, joita Apple Pay käyttää apin sisäisissä ostoissa ja verkko-ostoissa.

Juho Putkonen ar Twitter: “Onko mulla korttimaksamisessa …

Nordea ja ApplePay ei toimi. … Vika siis lienee Nordean päässä? … Joo OP:n kortilla jätin juuri ostokset kauppaan kun ei kortti toiminut.

Nordea ei toimi? Tämänhetkiset ongelmat ja katkokset

Nordea ei toimi? Tämänhetkiset ongelmat ja katkokset | Downdetector

Käyttäjäraporteista ei löytynyt ongelmia yrityksessä Nordea … Nordea Wallet ei toimi ku yrittää vahvistaa uutta korttia Apple pay:ta varten.

Reaaliaikaiset ongelmat yrityksellä Nordea. Onko sinulla ongelmia? Eikö palvelu toimi? Tästä näet, mitä tapahtuu.

Apple Pay Nordean asiakkaiden käyttöön

Apple Pay Nordean asiakkaiden käyttöön | Nordea

24.10.2017 — Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn ydinominaisuuksia. Varsinaisen debit- tai luottokortin numeroa ei tallenneta laitteeseen eikä Applen …

Keywords: nordea apple pay ei toimi